Lezzetli bir Zeytinyağlı Kereviz tarifi

 


İşte size Zeytinyağlı Kereviz tarifi:

Malzemeler:

  • 2 adet büyük boy kereviz
  • 2 adet orta boy havuç
  • 2 adet orta boy patates
  • 1 adet soğan
  • 1/2 su bardağı zeytinyağı
  • 1/2 limon suyu
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı:

  1. Kerevizlerin dış kabuklarını soyup, ince ince doğrayın.
  2. Havuçları ve patatesleri de küp küp doğrayın.
  3. Soğanı ince ince doğrayın ve zeytinyağı ile birlikte kavurun.
  4. Kavrulmuş soğana havuç, patates ve kerevizleri ekleyin.
  5. 1 su bardağı su ekleyip, sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
  6. Limon suyunu, tuzu ve karabiberi ekleyip, karıştırın.
  7. Sıcak olarak servis edin.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:
Write yorum

Öne Çıkan Yayın

Filetolarla Muhteşem Sunum: Sous Vide Dana Fileto

  Malzemeler: 2 adet dana fileto (200 gr her biri) Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Taze biberiye ve kekik dalları ...