2 adet kuru soğanı 2 yemek kaşığı zeytinyağında kavurun. 2 adet küp şeklinde doğranmış ayva ve 1 demet doğranmış pazıyı ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. 4-5 dakika kavurun. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve tereyağında kızdırılmış biber döküp servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir
Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...
Siteniz çok güzel ve faydalı..
YanıtlaSillezzetli yemek tarifleri için linke tıklayabilirsiniz.
Lezzetli Yemek Tarifleri