Fırında Mantarlı Püre tarifi

 


Patates püresini çoğumuz severiz. Biz sizlere farklı bir püre tarifi veriyoruz. Fırında mantarlı püre. 6 Patatesi haşlayın. 2 Yumurta, 1 yemek kaşığı un ve yarım bardak kaşar ekleyip püre haline getirin. 1 Adet soğan, ince ince doğranmış 15-20 adet mantar, tuz ve karabiberi sıvı yağda kavurun. Fırın tepsisine önce mantarları sonra patates püresini ekleyip 175 derece fırında 20-25 dakika pişirin. Afiyetler olsun...

Hiç yorum yok:
Write yorum

Öne Çıkan Yayın

Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir

  Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...