Malzemeler:
2 adet dana fileto (200 gr her biri)
Tuz ve karabiber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Taze biberiye ve kekik dalları
2 yemek kaşığı tereyağı
Adımlar:
Dana filetoları tuz ve karabiber ile tatlandırın.
Filetoları vakum poşetine yerleştirin, zeytinyağı, dilimlenmiş sarımsak ve otları ekleyin.
Sous vide cihazınızı 54.5°C’ye (130°F) ayarlayın. Filetoları su banyosunda 2 saat pişirin.
Filetolar piştikten sonra poşetten çıkarın ve kağıt havlu ile kurulayın.
Tavayı yüksek ateşte ısıtın ve tereyağını ekleyin. Filetoları her iki tarafı altın rengine dönene kadar hızlıca mühürleyin.
Dilimleyerek sıcak servis yapın.
Hiç yorum yok:
Write yorum