Lezzetli bir Zeytinyağlı Kereviz tarifi

 


İşte size Zeytinyağlı Kereviz tarifi:

Malzemeler:

  • 2 adet büyük boy kereviz
  • 2 adet orta boy havuç
  • 2 adet orta boy patates
  • 1 adet soğan
  • 1/2 su bardağı zeytinyağı
  • 1/2 limon suyu
  • Tuz
  • Karabiber

Yapılışı:

  1. Kerevizlerin dış kabuklarını soyup, ince ince doğrayın.
  2. Havuçları ve patatesleri de küp küp doğrayın.
  3. Soğanı ince ince doğrayın ve zeytinyağı ile birlikte kavurun.
  4. Kavrulmuş soğana havuç, patates ve kerevizleri ekleyin.
  5. 1 su bardağı su ekleyip, sebzeler yumuşayana kadar pişirin.
  6. Limon suyunu, tuzu ve karabiberi ekleyip, karıştırın.
  7. Sıcak olarak servis edin.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:
Write yorum

Öne Çıkan Yayın

Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir

  Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...