MALZEMELER :
1/2 kg. fırın kurusu fasulye
1su bardağı kuru fasulye
2 kaşık pirinç
1 çay bardağı mısır yarması
1 avuç mısır unu
2 adet soğan
1 tatlı kaşığı salça
2 yemek kaşığı tereyağı,
2 yemek kaşığı sıvı yağ
HAZIRLANIŞI :
Fırın kurusu fasulyeler ayıklanarak haşlanır, süzülür ve yemeklik boyutunda doğranır. Diğer taraftan kuru fasulye ve yarma ayrı ayrı haşlanır, süzülür. Tencerede yağ eritilir, soğan ve salça konarak kavrulur. Kuru fasulye, yarma ve fırın kurusu ilave edilerek bir süre kavrulur. Üzerine sıcak su konur. Pirinç ve tuz ilave edilir. Yemek karıştırılarak mısır unu da konduktan sonra pirinçler uzayıncaya kadar pişirilir.
FIRIN KURU FASULYE
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Gün aralarında yoğurt, salatalık gibi düşük kalorili yiyecekleri atıştırmaktan çekinmeyin. Uzun süre yemek yemezseniz metebolizmanız dah...
-
J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisindeki karakterler, Orta Dünya'nın zengin ve ayrıntılı dünyasını yaratmada önemli bir r...
Öne Çıkan Yayın
Filetolarla Muhteşem Sunum: Sous Vide Dana Fileto
Malzemeler: 2 adet dana fileto (200 gr her biri) Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Taze biberiye ve kekik dalları ...
Hiç yorum yok:
Write yorum