2 Bardak iç baklayı kaynayan tuzu suda 5 dakika haşlayın. 2 yemek kaşığı tereyağında 2 bardak pirinci kavurun. 1 Tatlı kaşığı tuz ve bakla suyundan 3 bardak ekleyerek pişirin. Pilavın pişmesine yakın baklaları ve 1 demet kıyılmış dereotunu ekleyin. 10 dakika dinlendirip servis yapın. Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Filetolarla Muhteşem Sunum: Sous Vide Dana Fileto
Malzemeler: 2 adet dana fileto (200 gr her biri) Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Taze biberiye ve kekik dalları ...

Hiç yorum yok:
Write yorum