1 demet yaprakları ayıklanmış pazı sapını 2-3 parçaya bölün ve yumuşayana kadar haşlayın. 2 yumurta, 1,5 yemek kaşığı un, tuz karabiber, kırmızı biber ve kimyonu karıştırın. Haşlanmış pazı saplarını bu karışıma batırıp az yağlı tavada kızartın. Afiyet olsun
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Filetolarla Muhteşem Sunum: Sous Vide Dana Fileto
Malzemeler: 2 adet dana fileto (200 gr her biri) Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Taze biberiye ve kekik dalları ...
Hiç yorum yok:
Write yorum