Yemek yaparken bunları unutmayın

 

Yoğurtlu çorba hazırlarken
Tuzu çorbayı pişirdikten sonra ekleyin.

Soğan kavururken
İçine bir tutam tuz ilave edin, rengi güzelleşecektir.

Sarımsağı kolayca soymak için
Kabuklarıyla birlikte 15-20 dakika sıcak suda beklettikten sonra soyun. Göreceksiniz ki sarımsaklar çok daha kolay soyulacaktır.

Süt şişelerinin dibinin temizliği için
Tuz ve sirke karışımını şişeye ilave edip iyice karıştırın.

Bakliyatlarınız kuru kalsın
Her türlü bakliyatların kurtlanmaması için muhafaza ettiğiniz kavanoz ya da bez torbanın içinde 1-2 diş sarımsak ilave edin.

1 yorum:
Write yorum
  1. sadece süt şişelerinde değil uzanılamayan pekçok şişe artığında yararlı oluyor

    YanıtlaSil

Öne Çıkan Yayın

Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir

  Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...