Yoğurtlu çorba hazırlarken
Tuzu çorbayı pişirdikten sonra ekleyin.
Soğan kavururken
İçine bir tutam tuz ilave edin, rengi güzelleşecektir.
Sarımsağı kolayca soymak için
Kabuklarıyla birlikte 15-20 dakika sıcak suda beklettikten sonra soyun. Göreceksiniz ki sarımsaklar çok daha kolay soyulacaktır.
Süt şişelerinin dibinin temizliği için
Tuz ve sirke karışımını şişeye ilave edip iyice karıştırın.
Bakliyatlarınız kuru kalsın
Her türlü bakliyatların kurtlanmaması için muhafaza ettiğiniz kavanoz ya da bez torbanın içinde 1-2 diş sarımsak ilave edin.
Yemek yaparken bunları unutmayın
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir
Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...
sadece süt şişelerinde değil uzanılamayan pekçok şişe artığında yararlı oluyor
YanıtlaSil