MALZEMELER
2 adet domates
1 çay bardağı sıvı yağ
½ paket tel şehriye
1 adet limon
1 demet maydanoz
½ litre su
yeteri kadar tuz
HAZIRLANIŞI
Domatesler yıkanıp, temizlendikten sonra rendelenir, yağ ile biraz öldürülür ve tuz ilave edilir. Üzerine ½ litre su konulup, kaynamaya bırakılır. Kaynayan suya şehriye atılır ve bir iki defa çevrilir. 15 dakika sonra kapağı kapatılır. Üzerine limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilir.
Domatesli Tel Şehriye Çorbası
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Gün aralarında yoğurt, salatalık gibi düşük kalorili yiyecekleri atıştırmaktan çekinmeyin. Uzun süre yemek yemezseniz metebolizmanız dah...
-
J.R.R. Tolkien'in Yüzüklerin Efendisi serisindeki karakterler, Orta Dünya'nın zengin ve ayrıntılı dünyasını yaratmada önemli bir r...
Öne Çıkan Yayın
Filetolarla Muhteşem Sunum: Sous Vide Dana Fileto
Malzemeler: 2 adet dana fileto (200 gr her biri) Tuz ve karabiber 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 diş sarımsak Taze biberiye ve kekik dalları ...
Hiç yorum yok:
Write yorum