Geçen gün elime fasülye ezmesi tarifi geldi. Sizlerle paylaşmak istedim. Akşamdan ılık suda bekletilen 2 bardak fasülyeyi haşlayın. Fasülyenin zarlarını soyup blenderda püre haline gelene kadar ezin. Üstüne sarımsaklı yoğurt ve zeytinyağında kızdırılmış pul biber döküp; tercihe göre maydonozla süsleyereek servis yapın.. Yapanlar lütfen yorum yazsın merak ettim :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir
Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...
Hiç yorum yok:
Write yorum