Hamuru İçin |
350 g un |
50 g irmik unu (makarnalık) |
4 Yumurta |
10 g zeytinyağı |
5 g tuz |
Zeytin Sosu |
50 g zeytin kurusu |
10 g zeytinyağı |
Pesto Sos |
100 g fesleğen |
1 diş sarımsak |
15 g zeytinyağı |
15 g permasan |
5 g tuz |
10 g krema |
3 g trüf yağı |
10 g dolmalık fıstık |
5 g tereyağı |
Sunum |
1 adet kırmızı pancar |
Yapılışı |
Un, irmik unu ve tuz karıştırılır. |
Zeytinli Trüf Aromalı Fettucini
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
-
Birçok kadının ortak sorunudur göbek bölgesindeki yağlanma. Göbek yağlarınızdan kurtulmak için kendinize uygun bir diyet seçmelisiniz. D...
-
Patatesli bulgur köftesi yediniz mi hiç? İlk bakışta mercimek köftesine benziyor, ama bu patatesli. Tarif çok kolay ve lezzetli, deneyin...
Öne Çıkan Yayın
Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir
Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...
Hiç yorum yok:
Write yorum