Zeytinli Trüf Aromalı Fettucini

 

Hamuru İçin
350 g un
50 g irmik unu (makarnalık)
4 Yumurta
10 g zeytinyağı
5 g tuz
Zeytin Sosu
50 g zeytin kurusu
10 g zeytinyağı
Pesto Sos
100 g fesleğen
1 diş sarımsak
15 g zeytinyağı
15 g permasan
5 g tuz
10 g krema
3 g trüf yağı
10 g dolmalık fıstık
5 g tereyağı
Sunum
1 adet kırmızı pancar
Yapılışı
Un, irmik unu ve tuz karıştırılır.

Hiç yorum yok:
Write yorum

Öne Çıkan Yayın

Teknik resim nedir? Tarihsel gelişimi ve önemi nedir

  Resim sanatı ve tekniklerinin gelişimi, insanlık tarihi kadar eskidir. Mağaralardaki yaşamdan günümüze kadar uzanarak devamlılığını sürdür...